Mittarilukemat

Mittarilukemat ilmoitetaan kerran vuodessa sihteerille s-postilla pyhtaanvok@gmail.com tai tekstiviestillä 050 3308896

Maaliskuun laskussa on pyyntö mittarilukeman lähettämisestä syyskuun aikana. Vuoden alussa tarkistetaan keneltä mittarilukemaa ei ole saatu edellisenä vuonna ja heille lähetetään erillinen muistutus asiasta. Tästä aiheutuu osuuskunnalle olettavasti ylimääräisiä kustannuksia joten siksikin on tärkeätä, että lukemat ilmoitetaan säännöllisesti.

Mikäli taloudessa tapahtuu merkittävää muutosta vedenkulutuksessa (esim. henkilöitä muuttaa sisään tai pois) on hyvä ilmoittaa vielä erikseen lukema ja kertoa mikäli kulutusarviossa on tapahtunut muutos niin se saadaan seuraavaan laskuun tasattua ja arvio laskettua uutta kulutusta vastaavaksi.

Pyhtään Vesiosuuskunnan alueella on aloitettu osuuskunnan toimesta vanhojen vesimittareiden uusiminen etäluettaviksi. Mittarit uusitaan vanhimmasta lähtien n. 100 mittaria vuodessa. Tällä hetkellä mittareiden uusinta on menossa Purolan alueella. Osuuskunnan toimesta suoritetun mittarin vaihto ei aiheuta osakkaalle kustannuksia. Isännöitsijä ottaa yhteyttä asiakkaaseen kun vaihto on ajankohtainen sopiakseen vaihtoajankohdan. Kesäkäytössä (talveksi otetaan pois) olevia mittareita ei vaihdeta etäluettaviksi.